Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Po hujšem ponedeljskovem neurju, naši vzdrževalci odpravljajo posledice nastale škode, odstranjujejo polomljena drevesa, odvažajo odpadle veje. Iskreno pa se zahvaljujemo občanom, ki so odpadle veje pospravili na večje kupe in nam pripomogli k hitrejšemu čiščenju oziroma odvozu.

31. julij 2013

V teh vročih dneh naši vzdrževalci zelenih površin dnevno zalivajo cvetoče gredice in krožišča. Danes bodo obrezane grmovnice v Ulici XIV. divizije, jutri bomo pričeli s košnjo trave na krožiščih.

23. julij 2013

V naslednjih dneh se bo izvajala košnja trave ob Ulici mesta Grevenbroch in nato na Lavi. Hkrati bomo kosili tudi travo ob avtobusnih postajališčih.

17. julij 2013

V tem tednu kosimo Hudinjo in Jožefov hrib, nato nadaljujemo s košnjo v Novi vasi. Obrezujemo tudi drevored pri OŠ Glazija.

10. julij 2013

Danes odstranjujemo polomljeno vejevje po neurju dne 03.07.2013 na naslednjih lokacijah: ob Malgajevi ulici, ob železnici in Kersnikova ulica. V nadaljevanju kosimo parcelo 1578/1 KO Celje.

4. julij 2013

V tem tednu se nadaljuje s košnjo na pokopališču Golovec in proti Lanovžu. Obrezujemo tudi grmovnice ob pešpoti pri OŠ Fran Roš.

2. julij 2013

Grabljenje listja
Torek, 03 November 2015
Danes, dne 3. novembra 2015, vzdrževalci javnih površin grabijo in odvažajo odpadlo listje v naslednjih mestnih četrtih: Kajuh, Savinja, Slavko... Preberi več...
IMAGE Polomljena mlada drevesa
Ponedeljek, 04 Maj 2015
Glede na to, da se vsi zavedamo, kako dragocena so drevesa in da smo vsi ponosni na Celje kot zeleno mesto, smo bili ponovno ogorčeni... Preberi več...
IMAGE Vzdrževalna dela v maju
Ponedeljek, 04 Maj 2015
Prva košnja javnih zelenih površin je zaključena.V prihodnjih dneh bomo nadaljevali z obrezovanjem dreves na Škapinovi 9 in Okrogarjevi 7 (mestna... Preberi več...