Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

S košnjo trave nadaljujemo ob Ulici mesta Grevenbroich in Ulici bratov Mravljakov, naprej ob severni vezni cesti od Nove vasi proti Hudinji. V prihodnjem tednu pa nadaljujemo ob Dečkovi cesti, na Lavi in Ob železnici.

 

26. junij 2013

Zaradi dežja se dela na terenu danes ne izvajajo. V četrtek, 27. junija, je napovedano sonce in v planu je obrezovanje dreves, oziroma redčenje krošnje in odstranitev adventivnih poganjkov na javorjih, ki rastejo na zelenici pred objekti Škapinova ulica od 1 do 6, v mestni četrti Nova vas.

24. junij 2013

Danes in jutri se bo izvajala košnja trave ob Savinjskem nabrežju in v Mestnem parku, ter ob Ulici mesta Grevenbroich.

20. junij 2013

V teh vročih dneh naši izvajalci vsako jutro zalivajo cvetoče gredice. Ttrenutno se zaključuje s košnjo trave v mestni četrti Nova vas, s košnjo bomo nadaljevali v mestni četrti Hudinja.

19. junij 2013

Danes v Mestnem parku obrezujemo živo mejo in čistimo poti. V ponedeljek bomo obrezovali grmovnice pri krožišču na Teharjih.

14. junij 2013

S košnjo trave se pomikamo iz mestne četrti Dolgo polje v mestno četrt Dečkovo naselje in Nova vas. Hkrati poteka obrezovanje živih mej v krožišču na Teharjih in ob pešpoti od Goriške ulice do OŠ Lava. V petek bomo obrezovali živo mejo v Mestnem parku, ob Partizanski cesti. 

12. junij 2013

Z zasaditvijo cvetočih gredic smo zaključili. V teh dneh se izvaja košnja trave v mestnem jedru, Mestnem parku  in naprej v mestne četrti Kajuh in Slavko Šlander. Hkrati obrezujemo tudi vse žive meje in grmovnice na javnih zelenih površinah.

Grabljenje listja
Torek, 03 November 2015
Danes, dne 3. novembra 2015, vzdrževalci javnih površin grabijo in odvažajo odpadlo listje v naslednjih mestnih četrtih: Kajuh, Savinja, Slavko... Preberi več...
IMAGE Polomljena mlada drevesa
Ponedeljek, 04 Maj 2015
Glede na to, da se vsi zavedamo, kako dragocena so drevesa in da smo vsi ponosni na Celje kot zeleno mesto, smo bili ponovno ogorčeni... Preberi več...
IMAGE Vzdrževalna dela v maju
Ponedeljek, 04 Maj 2015
Prva košnja javnih zelenih površin je zaključena.V prihodnjih dneh bomo nadaljevali z obrezovanjem dreves na Škapinovi 9 in Okrogarjevi 7 (mestna... Preberi več...