Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Zaradi žledu se je polomilo ogromno vej v krošnjah dreves, podrla so se tudi tri drevesa na javnih zelenih površinah in sicer: ob poti pri osnovni šoli Frana Roša in Na otoku. Vzdrževalci na terenu so polomljene veje in drevesa že odstranili.

Nadpovprečno visoke temperature v januarju novega leta omogočajo našim vzdrževalcem, da nadaljujejo z vzdrževanjem dreves, ki rastejo na javnih zelenih površinah.
Z delom so pričeli v tem tednu. Na zelenici ob stanovanjskem objektu Ulica Frankolovskih žrtev 11a sta bili odstranjeni dve votli brezi ter odstranjene prenizke spodnje veje v krošnjah desetih dreves.
Danes, sta bili odstranjeni dve smreki pri stanovanjskem objektu na naslovu Goriška ulica 1. Zaradi zemeljskih del na javni infrastrukturi v bližini koreninskega sistema sta se omenjeni drevesi nagnili in zaradi nevarnosti, da se porušita, smo smreki odstranili.
Z delom nadaljujemo na naslovu Škapinova ulica 9 – 12, v mestni četrti Nova vas. Odstranjena bodo tri drevesa in sicer: smreka, ki se je v neurju močno nagnila nad pešpot, lipa, ki raste odmaknjena le 1,5 m od stanovanjskega objekta, ter javor, ki ima votlo deblo, hkrati bo opravljeno tudi redčenje krošnje in čiščenje suhih vej na šestih drevesih v okolici.
22. januar 2014

Danes se izvaja vzdrževanje dreves v okolici obekta Dečkova cesta 48. Z namenom zagotoviti varnost, bosta odstranjena macesen in pajesen, iz krošenj lipe, javorja in breze bodo odstranjene suhe veje in tiste, ki segajo v objekt.
23. januar 2014

Danes so naši vzdrževalci zaradi neprimernih vremenskih razmer prenehali z obrezovanjem dreves.
24. januar 2014

V tem tednu naši vzdrževalci zaradi žledoloma odstranjujejo podrta drevesa in polomljene veje od dreves, ki rastejo na javnih zelenih površinah.
Obisk Mestnega parka in sprehajanje ob Savinjskem nabrežju zaradi možnosti odloma ledu ali veje v teh dneh odsvetujemo!
5. februar 2014
Grabljenje listja
Torek, 03 November 2015
Danes, dne 3. novembra 2015, vzdrževalci javnih površin grabijo in odvažajo odpadlo listje v naslednjih mestnih četrtih: Kajuh, Savinja, Slavko... Preberi več...
IMAGE Polomljena mlada drevesa
Ponedeljek, 04 Maj 2015
Glede na to, da se vsi zavedamo, kako dragocena so drevesa in da smo vsi ponosni na Celje kot zeleno mesto, smo bili ponovno ogorčeni... Preberi več...
IMAGE Vzdrževalna dela v maju
Ponedeljek, 04 Maj 2015
Prva košnja javnih zelenih površin je zaključena.V prihodnjih dneh bomo nadaljevali z obrezovanjem dreves na Škapinovi 9 in Okrogarjevi 7 (mestna... Preberi več...